Szolgáltatások

Munkanapokon 8-17 óra között telefonos ügyelettel állok ügyfeleim rendelkezésére, illetve ekkor van lehetőség időpont egyeztetésére is. Amennyiben kényelmesebb, emailen is szívesen veszem a megkeresést tanácsadással illetve időpontfoglalással kapcsolatban is.

Tanácsadás: Gázkészülék csere esetén az ideális Vaillant készülék típus kiválasztása a fűtési rendszer adottságaihoz igazodva. Fűtéstechnikai, biztonságtechnikai tanácsadás.

Üzembehelyezés:  A Vaillant gázkészülék szakszerű üzembe helyezése, műszerrel történő beszabályozása, garancia érvényesítése.

Karbantartás: Garanciális és nem garanciális gázkészülékek, garanciális időn belüli és túli szakszerű tisztítása, felülvizsgálata. Garanciális készülékek esetében a garancia feltétele az éves karbantartás! Garanciális idő letelte után is javasolt az éves karbantartás és felülvizsgálat a biztonságos és hatékony működés fenntartására.

Garanciális- és garancia időn túli javítás: Garanciális- és garancia időn túli hagyományos és kondenzációs gázkészülékek javítását a forgalmazó által biztosított gyári, új alkatrészekkel végzem. Központi fűtés termosztátos illetve külső hőmérsékletkövető vezérlés kiépítését is vállalom.

Szakember ajánlás: Amennyiben szükséges, az ismeretségi körömből tudok ajánlani az építőipar egyéb területein tevékenykedő, megbízható kollégákat.

Ügyeleti rend: Hétvégén és ünnepnapokon a fűtési szezonban (10.15-04.15.) ügyeletet biztosítok ügyfeleim részére.

Tippek,tanácsok gázkészülékek használatához:

  • Gázkészüléke karbantartását vagy cseréjét mindíg a fűtési szezonon kívüli időpontra időzítse! (tavaszi karbantartási akció)
  • Ha gázkészüléke működése során  rendellenességet tapasztal, azonnal kapcsolja le és forduljon szakemberhez.
  • Lakása hőmérsékletének 1 C0-kal történõ emelése akár 5-8 %-kal emelheti gázfogyasztását.
  • Programozható szobatermosztát alkalmazásával energiát takaríthat meg, hiszen pontosan  igényeihez igazíthatja gázkészüléke működését.
  • Hőfokszabályzós radiátorszelep alkalmazásával minden szoba hőmérsékletét külön-külön szabályozhatja.